SourceSelect voor IT-professionals

Wat kan SourceSelect voor jou betekenen?

Sourceselect is een recruitmentbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van IT professionals. Dit betekent dat we vóór en mét jou als IT-professional de juiste stap in jouw carrière bepalen. Bij ons kun je terecht voor openstaande vacatures, maar je kunt natuurlijk ook contact opnemen voor vrijblijvend carrière advies. Wij bieden vacatures voor vaste aanstellingen, maar ook voor interim IT vacatures. Voor SourceSelect staat kwaliteit op nummer één.

Kwalitatieve dienstverlening

SourceSelect draagt trots in haar dienstverlening. Wij staan voor een juiste kwalificatie van vacatures, wij begrijpen waar onze opdrachtgever naar zoekt en kunnen dit helder overbrengen op jou als kandidaat. Hierdoor zijn we in staat de juiste match voor jou te maken. Onze recruitment consultants werken hard in het proces maar zijn hierin zeker persoonlijk, integer, transparant en enthousiast.

Kwaliteit door Focus

SourceSelect is gebaseerd op de Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel, onder de rook van Rotterdam. Maar naast IT vacatures in de omgeving van Rotterdam kunnen we toch IT-professionals uit het hele land aan een nieuwe baan helpen. Om de kwaliteit van onze werving te waarborgen werken wij derhalve in verschillende regio's. Zo zorgen wij dat we zo veel mogelijk passende functies uit bijvoorbeeld Zuid-Holland, Noord-Holland of Utrecht aan kunnen bieden. Interesse in een nieuwe uitdaging? Neem dan gerust contact met ons op!  

Routemap

Wat kun je van SourceSelect verwachten als je als IT-professional de samenwerking aangaat? In de infographic hiernaast zie je hoe wij je stapsgewijs aan een nieuwe uitdaging helpen.
Source Select gebruikt cookies om jouw website ervaring beter te maken.
Cookie policy Beperkt gebruik van de website