SourceSelect voor IT-professionals

Voor IT professionals!

Voor de meeste IT-professionals is het vinden van een baan geen probleem. Je wordt overspoeld door berichten van recruiters met die gouden bergen beloven via LinkedIn, Indeed, Monsterboard of andere platformen. Maar hoe vind je jouw droombaan? De juiste, volgende stap in jouw carrière.

Welkom bij SourceSelect Recruitmentbureau!

Wij hebben ons gespecialiseerd in het matchen van IT Professionals en werkgevers in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht. Als geen ander weten we waar jij naar op zoek bent en weten dit te vertalen naar mogelijkheden bij de meest uiteenlopende branches. Van advocatuur tot aan de logistiek.

Onze openstaande vacatures zijn pas het begin. Je kunt bij ons ook terecht voor vrijblijvend carrièreadvies. Vervolgens gaan wij op zoek naar een baan die écht bij jou past. Kunnen we het niet vinden? Dan proberen we jouw droombaan te creëren. Altijd met oog voor kwaliteit én de match met de werkwijze en het team van de werkgever.

Een nieuwe baan is “MÉÉR dan werk…”, het verandert alles. Het heeft invloed op jouw privéleven en mentale gezondheid. Wij willen iedereen een goede & zekere toekomst bieden. Dit doen we door IT professionals te helpen aan een baan die écht bij hen past. Wij zorgen voor de juiste match voor jou én onze opdrachtgever,  zodat iedereen fluitend naar zijn werk komt.

Meer weten? Neem eens contact op met een van onze recruiters Suzanne via 0619336674 of svalstar@sourceselect.nl of Rasheena via 0622037640 of rbhagwant@sourceselect.nl.

 

Wij gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit

Ons streven is om het proces voor zowel werkgevers als IT Professionals zo goed mogelijk te laten verlopen. We zullen dan ook niet 100 verschillende vacatures aan jou voorleggen. Alleen de vacatures die echt bij jouw kwaliteiten en ambities passen.
Dat is niet alleen veel efficiënter, maar scheelt jou ook veel tijd en stress. Je hoeft niet meer op vacaturebanken te kijken, met snelle headhunters te spreken of op talloze sollicitatiegesprekken te gaan. Snel beginnen aan jouw volgende stap, zonder gedoe.

Onze werkwijze

Aangezien we het proces zo soepel mogelijk willen laten verlopen, stellen we jouw cv met jouw goedkeuring bij één of meerdere van onze opdrachtgevers voor, waar vervolgens een gesprek uit volgt.
Bij een match ga je zo snel mogelijk aan slag bij jouw nieuwe werkgever. Maar dat doe je niet alleen. Je bent in eerste instantie in dienst bij SourceSelect en daar horen evaluatiegesprekken en gezellige borrels bij. Na 6-12 maanden, treed je bij de werkgever in dienst.

Dus, ben jij op zoek naar die volgende stap? Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze recruiters Suzanne of Rasheena, of kijk bij onze openstaande vacatures en solliciteer direct.

Tot snel!

Source Select gebruikt cookies om jouw website ervaring beter te maken.
Cookie policy Beperkt gebruik van de website