Wij matchen IT'ers met bedrijven

SourceSelect is de matchmaker tussen IT professionals en werkgevers in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. We zijn specialisten op het gebied van werven en selecteren van IT talent. Denk aan ervaren Applicatiebeheerders, Systeembeheerders, Cloud Engineers en Support Medewerkers. Wij breken deuren open en bouwen relaties op. Wij stellen de juiste vragen en kunnen daardoor goed meedenken met zowel kandidaat als opdrachtgever. Van loopbaanadvies tot advies over het juiste kandidatenprofiel.

 

Méér dan werk

Ons doel is om iedereen fluitend naar zijn werk te laten gaan. Een baan is méér dan allen werk. Het heeft invloed op jouw privéleven en mentale gezondheid. Daarom geloven wij in het maken van de perfecte match tussen IT professional en werkgevers.

Door samen te werken, maken wij een match op zakelijk én persoonlijk niveau. De professional en het team moeten goed bij elkaar passen. We werken open en transparant en begeleiden opdrachtgevers en kandidaten gedurende het gehele traject. Ook nadat de professional is gestart.

Samenwerken voor resultaat

Samenwerken zit in het DNA van onze organisatie. We bouwen relaties op en zijn open en transparant. Zo weet je precies wat je aan ons hebt. Een echte partner om de juiste match tussen IT professional en werkgever te vinden.
Door samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor wat goed en niet goed gaat, werken we aan een resultaat waar iedereen blij van wordt.
Wij zetten dat extra stapje voor onze opdrachtgevers en gooien geen cv’s over de schutting. Voor onze kandidaten zijn we het vaste aanspreekpunt voor de carrière van hun dromen.

Detavast & Detachering

Bij SourceSelect bouwen we aan langdurige relaties op met opdrachtgevers en kandidaten. We nemen echt te tijd om jou te leren kennen. Op die manier stellen we niet 100 keer de verkeerde match voor, maar kunnen we mensen echt aan elkaar verbinden.
Wij werken op basis van een detavast constructie. Dit houdt in dat de IT professional eerst voor bepaalde tijd (6-12 maanden) bij SourceSelect in dienst treedt. Vervolgens treedt de professional bij de opdrachtgever in dienst. Zo bieden we ook na de aanstelling ondersteuning en zorgen we ervoor dat de match écht perfect is. Voor opdrachtgever én kandidaat.

Ook voor tijdelijke inhuur van IT talent kunnen opdrachtgevers bij ons te recht. Wanneer er behoefte is aan extra mankracht tijdens een project of een vervanger voor een afwezige medewerker, bieden wij tijdelijke ondersteuning in de vorm van detachering.

Welke samenwerking wil jij met ons aangaan?

Source Select gebruikt cookies om jouw website ervaring beter te maken.
Cookie policy Beperkt gebruik van de website