Wie zijn wij

SourceSelect richt zich op het bemiddelen van IT Professionals voor een vaste of tijdelijke baan. Met jarenlange ervaring kunnen we onszelf een specialist noemen in het werven en selecteren van IT professionals op het gebied van IT. Wij doen er alles aan om voor zowel IT Professional als klant de juiste match te maken. Dit realiseren wij met behulp van onderstaande punten; 

Motivatie

SourceSelect is ontstaan uit passie en uitgebreide ervaring in de branche. De IT-markt is een van de snelst ontwikkelde die er is, dat is waar onze interesse vandaan komt. Raphael, oprichter en eigenaar van SourceSelect is al ruim 12 jaar actief in deze wereld en heeft al professionals van alle verschillende expertises leren kennen. De kracht van SourceSelect ligt dan ook in de kwalitatieve dienstverlening. SourceSelect wil ten alle tijden de vacatures echt begrijpen en investeert ook om nieuwe ontwikkelingen in de gaten te houden. 

Werkwijze

Bij SourceSelect weten we dat een nieuwe baan voor alle betrokken partijen grote impact heeft. Naast een zakelijke match is het belangrijk dat professional en team goed bij elkaar passen. Daarom zoeken wij altijd naar de match op beide vlakken. Wij handelen open en transparant, begeleiden wij gedurende het hele traject en ook tijdens de aanstelling. Bij SourceSelect gaan we altijd voor duurzame samenwerkingen, bij zowel de opdrachtgever als de professional. Dit kun je ook terug zien in onze werkwijze, wij werken namelijk zo veel mogelijk in een detavast constructie. Dit houdt in dat de IT-professional eerst voor bepaalde tijd bij SourceSelect in dienst treed op vervolgens direct bij de opdrachtgever aan te sluiten.  

Consultancy

Tijdens het proces stelt SourceSelect zich op in de rol van consultant. Dit betekend dat we ook hierin echt de samenwerking opzoeken. Dit kan alleen omdat onze consultants beschikken over voldoende inhoudelijke kennis om zich op dit punt te kunnen bewijzen. Voor een It-professional houdt deze samenwerking ook in dat SourceSelect echt je partner is gedurende het hele traject vanaf het moment dat je interesse toont tot aan het moment dat je al lang en breed bezig bent aan je nieuwe uitdaging. Voor opdrachtgevers houdt dit ook in dat wij na de aanstelling van de professional nog service bieden om te zorgen dat het proces zo zorgeloos mogelijk verloopt voor beide partijen. 

Missie

SourceSelect staat er voor om dagelijks de juiste match te vinden tussen opdrachtgever en IT-professional. Dit willen wij doen door samenwerkingen aan te gaan, met beide partijen te levelen en door nooit genoegen te nemen met minder dan de ideale situatie voor alle betrokken partijen. Deze dienst verleent SourceSelect aan de opdrachtgever en voor de professional zowel ZZP / interim/ inhuur / vaste aanstelling, hoofdzakelijk in een detavast constructie.

Visie

SourceSelect streeft er naar dat vraag en aanbod op de IT-arbeidsmarkt dichter bij elkaar komen. Veel bedrijven hebben niet de middelen om intern de juiste professionals te vinden. Daar komt SourceSelect aan bod. Op deze manier is het doel van SourceSelect om zowel professional als opdrachtgever naar een nieuw niveau te helpen. De markt waarin SourceSelect werkt ontwikkeld zich in een enorm tempo, zo hebben we al professionals en opdrachtgevers geholpen met banen in: Programmeur, Developer, Ontwikkelaar Java / .NET  /  PHP, Applicatiebeheerder , Functioneel applicatiebeheerder, Technisch applicatiebeheerder, Helpdesk, Servicedesk, Werkplekbeheerder, Onsite support, Support medewerker, It manager, ICT manager, Engineer, Agile, Scrum, Product owner, Systeembeheerder Linux, Systeembeheerder Microsoft, Systeembeheerder Azure, System administrator, System engineer, Netwerkbeheerder Cisco, Netwerkbeheerder HP/Dell/Huawei , Functioneel beheer, Cloud, Cloud architect, BI, Business intelligence. Azure, Oracle, Business analist, Power BI, Devops, Projectleider, IT infrastructuur, AWS O365 Office 365. Maar zoals wij allen weten is deze lijst volgende week al niet meer compleet door nieuwe ontwikkelingen.

Source Select gebruikt cookies om jouw website ervaring beter te maken.
Cookie policy Beperkt gebruik van de website