IT Recruitment voor iedere branche

Wat kan SourceSelect voor jouw bedrijf betekenen?

Het vinden van IT talent is lastig in deze krappe arbeidsmarkt. SourceSelect ondersteunt jou bij het vinden van IT professionals die echt in jouw organisatie en team passen. Wij zijn de matchmaker tussen IT professionals en werkgevers in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

 

De perfecte match

Wij geloven dat het beter is om eerlijk en open naar elkaar te zijn. Dat zijn wij dan dus ook. In onze samenwerking met jou gaan we echt een partnerschap aan en werken we graag op basis van gelijkwaardigheid. We leren jouw organisatie kennen en kunnen zo het beste teamlid aan je voorstellen. Geen bakken met cv’s, maar slechts een paar goede kandidaten waar je verbinding mee kunt zoeken.
En zit de match er toch niet tussen? Dan gaan wij door tot we dé IT professional voor jou hebben gevonden.

Nooit meer op zoek naar IT professionals, want het is in de juiste handen bij SourceSelect. Op een professionele, informele manier met het doel om de juiste mensen met elkaar te verbinden.

 

Van advocatuur tot zorg

In bijna ieder bedrijf is IT niet meer weg te denken. Onze opdrachtgevers zijn dan ook werkzaam in zeer uiteenlopende branches. Van advocatuur, tot logistiek, tot IT dienstverleners. Al deze branches hebben andere eisen en wensen wat betreft de capaciteiten van hun IT professionals. Door onze uitgebreide ervaring weten wij dat als geen ander en weten we precies welk profiel wel en niet bij een organisatie past. We gaan dus niet alleen op zoek naar de juiste kandidaat, maar kunnen ook ondersteunen bij het opstellen van vacatureteksten en functieprofielen.

 

Let's get in touch!

Ben je op zoek naar nieuw talent in jouw team? Of wil je in een open gesprek de mogelijkheden bespreken. Plan dan een vrijblijvend gesprek in met Ridwan via 0657255161 of rahajaj@sourceselect.nl of Wouter via 0619664485 of wrosdorf@sourceselect.nl

Plan een gesprek!

Source Select gebruikt cookies om jouw website ervaring beter te maken.
Cookie policy Beperkt gebruik van de website