SourceSelect voor opdrachtgevers

Wat kan SourceSelect voor jouw bedrijf betekenen?

SourceSelect is een recruitmentbureau gespecialiseerd in IT personeel en daarmee de ideale partner voor het invullen van jouw IT vacatures. Omdat wij deze specialisatie hebben kunnen wij meer tijd en aandacht steken in de inhoud van de vacature en het kwalificeren om zo met de juiste kandidaten terug te komen. Wij weten dat een nieuw lid van een team grote invloed heeft op die persoon, maar ook zeker op de organisatie waarin deze terecht komt. Daarom zoeken wij altijd naar kandidaten die niet alleen binnen de functie, maar ook zo veel mogelijk binnen jouw team past.

 

Samenwerking

Bij SourceSelect staan duurzame samenwerkingen met onze opdrachtgevers hoog op onze prioriteitenlijst. Wij werken dan ook op basis van een detavast constructie waarin de kandidaat voor bepaalde tijd wordt gedetacheerd bij jou als opdrachtgever om na deze periode en zonder belemmeringen vast in te laten stromen in jouw team. In het hele proces stelt ons team zich transparant en proactief op. We sturen niet zomaar alle cv's door, maar maken onderscheid op basis van expertise, ervaring en natuurlijk in hoeverre de kandidaat past in het team. 

 

focus

Om de focus te bewaren werkt Sourceselect in regio's. Dit betekent dat de accountmanager en recruitment consultant van dienst exact weten wat er speelt in jouw regio, welke kandidaten er beschikbaar zijn bijvoorbeeld. Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op! Daarnaast hebben wij in de infographic hiernaast weergegeven wat je in een samenwerking van ons kunt verwachten.  
Source Select gebruikt cookies om jouw website ervaring beter te maken.
Cookie policy Beperkt gebruik van de website