Capelle aan den IJssel
Other details
Address
Rivium Boulevard 156, 2909 LK Capelle aan den IJssel

Junior Sales Consultant-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat

Job description

Als Junior Accountmanager IT ben je m.n. verantwoordelijk voor het proactief benaderen van organisaties en hen overtuigt dat wij de juiste partij zijn om hun IT vacature in te vullen. Je houdt je samen met je collega's van de sales Calvin, Wouter & Ridwan (teamlead) aanvankelijk bezig met het doen van "new business". In deze rol kun je daarin jouw eigen klantenportfolio gaan opzetten!

In het begin betekent dat vaak dat de prospects 'koud' zijn, dus aan jou de taak om die zo snel mogelijk warm te maken. Hoe je daar invulling aan geeft is deels aan jou. Natuurlijk start het aanboren van nieuwe contacten met een belletje, dat verwachten we ook van je. Mocht je de ambitie hebben dan leiden we je op tot volwaardig accountmanager met alle voordelen van dien.

Omdat we met een relatief klein team zijn betekent de mogelijkheid om bij SourceSelect te werken een kans om vanaf het allerbegin mee te bouwen aan ons succes. Samen met jou werken we aan een volgende stap in onze groei en daar belonen wij je ook voor!

Je krijgt bij ons de ruimte om de gesprekken op je eigen manier vorm te geven. Wij werken niet met scripts, wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn in gesprek met klanten/prospects. Om jou de beste in je vak te laten worden helpen we jou uiteraard met (externe) trainingen, opleidingen en andere noodzakelijke handvatten op het gebied van sales.

Een deel van jouw taken:

 • Je maakt afspraken voor de accountmanagers en gaat al dan niet mee op bezoek;
 • Je stuurt offertes naar prospects en geeft hier opvolging aan;
 • Je neemt video's op en deelt deze met prospects en klanten;
 • Je brengt (spontaan) bezoekjes aan klanten of prospects;
 • Je denkt mee over een creatieve manier van sales;
 • Je brengt 'jouw' regio & prospects in kaart;
 • Je benadert prospects (outbound) door hen te bellen;
 • Je onderhoudt het CRM.

Requirements

Als junior accountmanager verwachten wij dat jij je je lol & energie haalt uit het behalen van resultaat. Het woord NEE heeft geen impact op jouw gemoedstoestand en elke NEE is weer een stapje dichterbij een JA. Je zet door en je wilt als een echte spits veelvuldig scoren. Dit doe je natuurlijk in samenwerking met hulp van het team om je heen. Competenties zijn dan ook belangrijker dan ervaring, dus een gezonde commerciële drive, maar ook doorzettingsvermogen zijn voor jou vanzelfsprekend.

Je hebt nog geen bak aan ervaring, en dat is prima! Enige ervaring met (koude) sales, bijv. een bijbaan in een callcenter (outbound) is belangrijk. Daarnaast ben je 32-40 uur per week beschikbaar.

Company profile

Wij zijn SourceSelect en specialiseren ons in het bemiddelen van IT professionals voor een tijdelijke of vaste baan. Dat doen we op basis van detavast of detachering.

Verantwoordelijkheid, Samenwerken & Resultaat zijn onze kernwaarden. We bieden je daarom een baan waarin je eigen initiatieven kwijt kan en zaken op je eigen manier kunt doen, uiteraard binnen de gestelde kaders, zolang er uiteindelijk maar resultaat uit komt. Dit doen we niet alleen, maar samen!

Wij zijn nu een bedrijf van 10 medewerkers en zijn gevestigd op een makkelijk bereikbare locatie in Capelle aan den IJssel. De leeftijd loopt in ons team loopt uiteen van 20 t/m 45 jaar, bestaande uit zowel mannen als vrouwen.

Thuiswerken is wat ons betreft geen probleem. We zijn flexibel qua werktijden en de locatie waar je werkt, alleen de maandag en de donderdag verplichten we je aanwezigheid, de rest van de week vinden we het gezellig als je er bent. Maar thuiswerken of in de kroeg kan natuurlijk ook ;).

De sfeer bij ons is informeel en direct in communicatie. We hechten waarde aan een goede werk/privé balans. We werken hard, maar proberen vooral slim te werken, zodat er genoeg ruimte is voor ontspanning en leuke dingen, zoals een escaperoom, de Efteling of een etentje. Sterker nog: als we dit jaar onze target halen gaan we met z'n allen een paar dagen naar een exotische bestemming :)

Benefits

Je kunt als Junior Accountmanager IT bij ons natuurlijk acquisitie blijven doen als je een echte sales kanjer bent die het leuk vindt om 'deuren open te trappen'! Ook kun je doorgroeien en je eigen klantenportefeuille opbouwen. Beide opties zijn voor ons oké. Samen met je sales collega's werken we aan je commerciële ontwikkeling. Je krijgt van ons 'on the job' sales trainingen om je skills te verbeteren en je eigen 'stijl' te ontwikkelen.

Daarnaast bieden we je een helder groeipad en bieden we je een baan waarin je eigen initiatieven kwijt kan en zaken op je eigen manier kunt doen, uiteraard binnen de gestelde kaders, zolang er uiteindelijk maar resultaat uit voortkomt. We zijn dan ook flexibel wat betreft je dagelijkse planning en aanwezigheid op kantoor. Vroeg beginnen of thuiswerken zijn zaken die voor ons bespreekbaar zijn.

Verder mag je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris tussen de €2400 en €3500 per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een bonusregeling van €500 per plaatsing, groei je door dan wordt dit een interessante percentagebonus;
 • Doorgroeimogelijkheden waar je zelf invloed op hebt;
 • Auto van de zaak (op termijn);
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per gereden km van en naar werk;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Een goede pensioenregeling.

Location

Capelle aan den IJssel

Publication date

28.09.2023

Contact person

Raphael Tuin

Junior Sales Consultant-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat

Share this opportunity!

Source Select uses cookies to improve your website experience.
Cookie policy Limited use of the website