Rotterdam
Other details

Skilled Servicedesk Medewerker

Job description

Als Skilled Servicedesk Medewerker kom je terecht in een klein team. Je gaat werken bij een organisatie welke gespecialiseerd is in logistiek. De organisatie is flink aan het groeien en telt nu ruim 2000 medewerkers door heel Europa die jouw ondersteuning nodig hebben. Concreet ga jij je bezighouden met het oplossen van de binnenkomende tickets. Wanneer je hiermee klaar bent voor de dag, kan je verder gaan met de lopende projecten. Daarnaast lopen er nog een aantal projecten op het gebied van doorontwikkeling van systemen, waar je mee aan de slag kan.

Deze organisatie zit verspreid over heel Europa, maar de supportafdeling is gecentraliseerd in de omgeving van Rotterdam. Hierdoor komt het voor dat je tickets krijgt vanuit het buitenland - waardoor het essentieel is dat jij je kan redden in het Engels. Regelmatig ga jij langs bij andere kantoren om hier vragen van collega's op te lossen of te escaleren.

Requirements

Als Skilled Servicedesk Medewerker kan je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris tussen de €2500 en €3500;
  • 25 vakantiedagen;
  • De mogelijkheid om thuis te werken;
  • Laptop en telefoon van de zaak;
  • Auto van de zaak;
  • Goede pensioenregeling.

Company profile

Deze organisatie heeft inmiddels ruim 2000 medewerkers en samen zorgen zij voor een vlotte afhandeling van internationale documenten. Met kantoren verspreid over Europa, is deze werkgever dan ook zeker een grote Europese speler met internationale mogelijkheden.

Naast kernwaarden als verantwoordelijkheid, kwaliteit, integriteit en samenwerken staat digitale innovatie centraal. Op deze manier wilt men de wereldwijde logistiek vereenvoudigen met betrouwbare, slimme en realtime oplossingen.

Benefits

Als Skilled Servicedesk Medewerker voldoe je aan de volgende eisen:

  • Minimaal 2 jaar ervaring als Skilled Servicedesk Medewerker of een vergelijkbare rol;
  • Ervaring met Microsoft Office 365 en relevante ticketsystemen;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om de essentie achter de gestelde vraag te achterhalen en (technische) informatie op een duidelijke manier over te brengen;
  • Een Rijbewijs B.

Location

Rotterdam

Publication date

29.05.2024

Contact person

Rasheena Bhagwant

Skilled Servicedesk Medewerker

Share this opportunity!

Source Select uses cookies to improve your website experience.
Cookie policy Limited use of the website