Ridwan Ahajaj

Ridwan   Ahajaj
Naam: Ridwan Ahajaj
Mobiel: (06) 5725 5161

CV:

Arbeidsbemiddeling is een snel veranderde wereld van vraag en aanbod. Hierbij is het belangrijk om goed te kunnen luisteren, snel te schakelen en mee te bewegen met de markt.
Er zijn genoeg mensen in deze markt die het succes najagen. Maar hoe onderscheid ik mezelf ten opzichte van de rest?
In mijn gehele carrière heb ik altijd in een adviserende rol gewerkt met mensen. Ik hou ervan om mensen te helpen het doel te bereiken.
Want naast de voldoening die het mij geeft ben ik vanaf dat moment ook de aangewezen persoon om aan te spreken als het probleem zich weer voordoet.
Sinds 2017 ben ik begonnen in de arbeidsbemiddeling. Eerst in de Recruitment, waarbij ik de behoeften, eisen en wensen van de professionals leerde kennen. En vervolgens de stap gemaakt naar Accountmanagement. Dit is mij zeker niet tegen gevallen!
Het ondersteunen van diverse organisaties op het gebied van personeelscapaciteit in combinatie met het voorzien van een mooie uitdagingen voor de professional geeft mij veel plezier en energie. Dit slaat weer om in enthousiasme en dat straal je ook uit tijdens het contact met nieuwe organisaties of professionals.
Dit is hoe ik mezelf onderscheid ten opzichte van de rest; Stel persoonlijke doelen, creëer je eigen enthousiasme en wees oprecht geïnteresseerd in de persoon tegenover je.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op!

Actieve vacatures:

Source Select gebruikt cookies om jouw website ervaring beter te maken.
Cookie policy Beperkt gebruik van de website