Referral programma!

Help je vrienden aan die nieuwe en geweldige baan en ontvang een Apple of samsung smartwatch!

Hoe werkt dit?

Jij refereert een IT-topper die op zoek is naar een nieuwe baan naar ons door en wij nemen het werk vanaf daar over. Wij houden een intake met de kandidaat en als het gesprek door beide partijen als positief wordt ervaren, kan de kandidaat voorgesteld worden bij een geschikt bedrijf. Indien de kandidaat vervolgens door ons geplaatst wordt en de proefperiode goed doorloopt, ontvang jij van ons een smartwatch als cadeau voor de fantastische referral. De keuze is tussen een Samsung Galaxy Watch 4 of Apple Watch Series 3, dus er is voor elk wat wils!

Klik hier als je onze openstaande vacatures wilt bekijken. Als er geen geschikte vacature is, schroom er dan niet voor om contact met ons op te nemen en dan kunnen wij samen nagaan of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Lucky van Kaam

Tel: 0619863834

Email: lvankaam@sourceselect.nl

Waarom iemand refereren?

Ken je iemand met de juiste kennis en skills die geschikt is voor één van onze openstaande vacatures? Dan kan jij degene zijn die een ander helpt een sprong in zijn of haar carrière te maken door aan ons referral programma deel te nemen. Naast het feit dat de referent enorm geholpen wordt door jouw behulpzaamheid, draag je ook bij aan het werk dat wij als recruitmentbureau verrichten. Vandaar dat wij je dan ook graag een mooie watch cadeau geven!

Productinformatie

Er is keuze uit twee verschillende soorten watches, beide zwart gekleurd. Dit zijn de Samsung Galaxy Watch 4 of de Apple Watch Series 3.

Actievoorwaarden

Voordat de gift wordt toegekend, is het vereist dat de referent geplaatst wordt bij een bedrijf in samenwerking met SourceSelect. Daarnaast dient de proefperiode van de plaatsing te worden doorlopen.

Source Select gebruikt cookies om jouw website ervaring beter te maken.
Cookie policy Beperkt gebruik van de website