Referral programma!

Help je vrienden of familie met de volgende stap in hun carriere en ontvang een riante bonus! 

Hoe werkt dit?

Als jij iemand kent die op zoek is naar een nieuwe baan in de IT kun je diegene bij ons voordragen. Wanneer blijkt dat wij een match zien tussen deze persoon en een van onze opdrachtgevers volgt de procedure zoals gewoonlijk. Als diegene vervolgens wordt aangenomen en door zijn of haar proeftijd komt volgt een mooie geldbonus voor jou! 

Klik hier als je onze openstaande vacatures wilt bekijken. Als er geen geschikte vacature is, schroom er dan niet voor om contact met ons op te nemen en dan kunnen wij samen nagaan of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Lucky van Kaam

Tel: 0619863834

Email: lvankaam@sourceselect.nl

Waarom iemand refereren?

Ken je iemand met de juiste kennis en skills die geschikt is voor één van onze openstaande vacatures? Dan kan jij degene zijn die een ander helpt een sprong in zijn of haar carrière te maken door aan ons referral programma deel te nemen. Naast het feit dat de referent enorm geholpen wordt door jouw behulpzaamheid, draag je ook bij aan het werk dat wij als recruitmentbureau verrichten. Vandaar dat wij je dan ook graag compenseren met een mooie bonus vanaf €500!

Actievoorwaarden

Voordat de gift wordt toegekend, is het vereist dat de referent geplaatst wordt bij een bedrijf in samenwerking met SourceSelect. Daarnaast dient de proefperiode van de plaatsing te worden doorlopen.

Source Select gebruikt cookies om jouw website ervaring beter te maken.
Cookie policy Beperkt gebruik van de website