Werken bij

Wij zijn SourceSelect, een klein recruitmentbureau met grootse plannen. Wij specialiseren ons in het bemiddelen van IT professionals voor een tijdelijke of vaste baan. Dat doen we op basis van detavast of detachering.

Wij zijn nu nog een bedrijf van 6 medewerkers en zijn gevestigd op een makkelijk bereikbare locatie op het Rivium in Capelle aan den IJssel. De leeftijd loopt uiteen van 23 t/m 39 jaar, bestaande uit zowel mannen als vrouwen. We willen dit jaar intern doorgroeien naar ongeveer 8 medewerkers, volgend jaar 12.

Thuiswerken is wat ons betreft geen probleem. We zijn flexibel qua werktijden en de locatie waar je werkt.

De sfeer bij ons is informeel, direct en er is een goede werk/privé balans. We werken hard, maar proberen vooral slim te werken, zodat er genoeg ruimte is voor ontspanning en leuke dingen. Corona is bij ons een drankje voor de vrijdagmiddagborrel, als het weer mag! Daarnaast hebben we in het recente verleden vaak zat bedrijfsuitjes gedaan, zoals een escape room of de Efteling. Sterker nog: als we dit jaar onze target halen gaan we met z'n allen een paar dagen naar een exotische bestemming :-)

Source Select gebruikt cookies om jouw website ervaring beter te maken.
Cookie policy Beperkt gebruik van de website