Werken bij

Welkom bij SourceSelect! Wij zijn een IT recruitmentbureau met grootse plannen. Wij specialiseren ons in het vinden van de perfecte match tussen IT professionals en werkgevers. Dat doen we op basis van detavast of detachering.

Met een team van 8 medewerkers zijn wij gevestigd op een makkelijk bereikbare locatie op het Rivium in Capelle aan den IJssel. De leeftijd loopt uiteen van 20 t/m 42 jaar, bestaande uit zowel mannen als vrouwen. We zijn ambitieus en werken hard aan de groei van ons bedrijf én ons team.

Een baan is “MÉÉR dan werk…” Daarom is de balans tussen werken en privé belangrijk en goed bij SourceSelect. Ook is thuiswerken bij ons geen probleem. We zijn flexibel in werktijden en werklocaties.

We werken hard, maar proberen vooral slim te werken, zodat er genoeg ruimte is voor ontspanning en leuke dingen. Een drankje of een vrijdagmiddagborrel, etentje of bedrijfsuitje en, als we ons target halen een reis naar een exotische bestemming :)
Heb jij het talent en vooral de drive om mee te bouwen aan ons bedrijf? Kijk dan bij onze openstaande vacatures en solliciteer!
Staat er geen geschikte vacature tussen? Neem ook dan contact met ons op. Je weet nooit wat we binnenkort voor elkaar kunnen betekenen.

Bekijk al onze interne vacatures

Staat jouw vacature er niet bij?

Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures,  maak nu direct een jobalert aan!

Maak vacature alert

Source Select gebruikt cookies om jouw website ervaring beter te maken.
Cookie policy Beperkt gebruik van de website